Градове

Свободно време

Направете една романтична виртуална разходка във френските градове. Докато се разхождате в Марсилия или нощен Париж послушайте онлайн Рок и блус радио. А през свободното си време разпуснете и с нещо занимателно и развлекателно. Можете да поиграйте забавни игри онлайн. Ако желаете, можете да изиграете и някоя Free Time Management Games online. В тези игри можете да изпробвате различни професионални умения. Можете да се престорите на готвач в престижен парижки ресторант или пък да станете шофьор на марсилско такси. Ново: Опитайте също и online time management games for Android and iOS . Тези игри не изискват flash player и могат да се играят на мобилни телефони и таблети. Забавлявайте се!

Въртележкаката на Canebière

  Булевард Канебиере с въртележкатаLa Canebière e широк булевард дълъг около километър, който води до пристанището на Марсилия. Името си подучва по времето на процъфтяващото производство и търговия с въжета. Името идва от коноп, който е основна суровина за производството на въжета.

Надолу по Canebière, на площад генерал дьо Гол се намира една въртележка с дървени коне. Това е една красива двуетажна  венецианска въртележка обсипана с много светлини и цветове. На горния етаж има пейки. Била е поставена там временно, но се оказало за постоянно. Ако ви се случи да пътувате в Марсилия трябва да я посетите поне веднъж.